Hou jij ook zo van de zee?

Wij in ieder geval wel, want:

De zee staat voor vrijheid. Je kunt er aan(of uit!)trekken wat je wilt en oneindig in de verte kijken.
De zee is veelzijdig. Soms krachtig en woest, dan weer verkoelend en rustgevend.
De zee is altijd in beweging. Golven, een zwerm vogels, een boot; geen dag is hetzelfde.

Kortom: de zee verveelt nooit.

En dat herkennen wij, bij Zeezicht.

Ook wij houden van vrijheid. We dragen geen stropdassen en onze deur staat altijd open. Je kunt bij ons langskomen voor een lekkere Italiaanse espresso (onze Miss Bezzera maakt ze als de beste!) of we komen naar jou toe voor een creatieve brainstormsessie.
Onze veelzijdigheid uit zich in onze ideeën. De ene keer zijn ze stormachtig en wild, de andere keer juist planmatig en gestructureerd. Het ligt er maar net aan wat jij nodig hebt.
Bij Zeezicht bewegen we mee. Met jouw behoeftes, jouw wensen en jouw mogelijkheden. We zien steeds weer nieuwe dingen en vertalen die naar concrete plannen.

En dat al meer dan 30 jaar.

Daarbij maken we gebruik van onze eigen Zeezicht-methode: we kijken, we voelen en we bewegen. Oftewel: we leren je bedrijf van binnen en van buiten kennen, verdiepen ons in jouw klanten en ontwikkelen samen met jou een product of service om hen nóg blijer te maken.
En we beloven je één ding: we verkopen je nooit iets wat je niet nodig hebt. In plaats daarvan helpen we je om te verbeteren wat er al is.

Waar we zitten

Je vindt ons op de Kerklaan 4 in Hilversum. Daar hebben we een kantoor in De Grossierderij, een verzamelpand met verschillende creatieve bedrijven, zoals een fotograaf, een video company, een game developer en een muziekproducer, met wie we graag sparren, tafeltennis spelen of een drankje drinken na een enerverende werkweek.

Ook behoefte aan een frisse wind uit onverwachte hoek? Neem contact met ons op, zodat we het samen kunnen laten stormen.